USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Miksi Makumatka.fi?

Olemme joukko ammattilaisia cateringin, ravintoloiden, matkailun ja digitaalisuuden saralta. Intohimonamme on matkustaminen ja ruoka. Joukossamme on Michelin ravintoloissa mestareina toimineita, verkkokauppaa ja matkatoimistoja luotsanneita kokeneita, mutta ei sammaloituneita ammattilaisia.

Makumatka.fi tarjoaa korkealaatuista ruokaa kotiin toimitettuna pk-seudulla. Turvallisen tapa nauttia maailman herkuista on kotipöydän ääressä. Makumatka tuo maailman maut sinun kotiisi.

Kuka suunnittelee Makumatka.fi ruoat?

Reseptiikasta ja menujen suunnittelusta vastaa keittiömestari, Mikko Pölkki, joka on toiminut useiden palkittujen ravintoloiden keittiömestarina sekä viime vuodet työskennellyt Dubaissa mm. Dubai World Trade Centerin ravintoloiden Development Cheffinä. Mikko on valittu myös Vuoden Restonomiksi 2019.

Hygienia ja tuotteidemme turvallisuus

Tuotteidemme valmistuksessa noudatetaan hygieniaohjeita lainsäädännön mukaan

Kaikki annokset valmistetaan päivittäin tuoreista raaka-aineista noudattaen tarkkaa omavalvonta ohjelmaa. Raaka-aineita käsittelemme hygienisesti hansikkain.

Millaisia ruokia kuuluu Makumatka.fi Ateriapakettiin?

Tarjoamme kuusi kertaa viikossa vaihtuvan Ateriapaketin, joka on teemoiteltu maan tai alueen mukaan. Ateriat on tarkoitettu nautittavaksi pääruokana ja ovat sen kokoisia, että ne riittävät koko ateriaksi. Ateriat eivät sisällä erillistä sivusalaattia tai vastaavaa, jos sitä ei ole mainittu aterian kuvauksessa.

Kaikki ateriat on pakattu omiin astioihinsa eli saat kuusi ateriaa. Ateriat iskukylmennetään valmistuksen jälkeen, mutta niihin ei lisätä säilyvyyttä parantavia lisäaineita. Ateriat sinun tulee säilyttää jääkaapissa. Ateriat on helppo lämmittää mikrossa, vesihauteessa, uunissa tai paistinpannulla. Säilytysastia ei kestä uunilämmitystä.

Merkintä ilmoittaa annoksen sisältämät yleisimmät allergeenit ja ja onko annos vegetaarinen tai vegaaninen: Gluteiinia = G, Kananmunaa = Km, Seesamin siemeniä = SS, Pähkinöitä = P, Maapähkinöitä = Mp, Äyriäisiä = Ä, Simpukoita = Si, Soijapapua = Sp, Sulfiitteja = Su, Selleriä = Se, Kalaa = K, Maito proteiinia = M, Laktoosia = L , Sinappia = S, Lupiinia= Lu, Porsaan lihaa = Po, Vegaaninen= Ve, Vegetaarinen = V(huom. Osa annoksista sisältää siemeniä)

Raaka-aineemme

Makumatkan taustavoimat ovat työskennelleet palkituissa ravintoloissa ja rimamme on korkealla. Tuotteidemme valmnistuksessa käytetään vain korkealaatuisia raaka-aineita. Ruoisssamme ei käytetä lisäaineita, vaan annamme ruokamme maistua.

Miten voin maksaa?

Voit maksaa seuraavilla maksutavoilla: Luottokortit, Verkkopankit (Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken).

Miten kuljetus toimii ja minne toimitatte?

Käytämme ruokiemme toimituksessa pk-seudun taksiyrittäjiä ja tuemme näin pienyrittäjiä. Ateriapaketit toimitetaan kylmyyden säilyttävässä styrox astiassa kylmäketjun varmistamiseksi.

Noudatamme erityistä tarkkuutta hygieniaan myös toimituksessa. Emme ojenna ostoksia ovella tai kanneta asuntoon. Hygieniasyistä toimitusta ei kuitata ovella. Toimitusaika on ma-pe klo 9-13 t ja la 9-13.

Toimitusalueemme on on pk-seutu eli Helsinki, Espoo, Kauniainen ja Vantaa.