USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Miksi Makumatka.fi?

Olemme joukko ammattilaisia cateringin, ravintoloiden, matkailun ja digitaalisuuden saralta. Intohimonamme on matkustaminen ja ruoka. Joukossamme on Michelin ravintoloissa mestareina toimineita, verkkokauppaa ja matkatoimistoja luotsanneita kokeneita, mutta ei sammaloituneita ammattilaisia.

Makumatka.fi tarjoaa korkealaatuista ruokaa kotiin toimitettuna pk-seudulla. Sysäyksenä toiminnan käynnistämiselle on matkailun pysäyttänyt Korona-kriisi. Koska ihmiset eivät voi matkustaa, me haluamme viedä sinut makumatkalle kotikeittiön kautta.

Kuka valmistaa Makumatka.fi ruoat?

Reseptiikasta ja menuista vastaa keittiömestari, Mikko Pölkki, joka on toiminut useiden palkittujen ravintoloiden keittiömestarina sekä viime vuodet työskennellyt Dubaissa mm. Dubai World Trade Centerin ravintoloiden Development Cheffinä. Mikko on valittu myös Vuoden Restonomiksi 2019.

Ruoat valmistaa Keikauscatering, joka toimii Tammistossa Vantaalla. Keikaus on tunnettu erinomaisesta pitopalvelusta sekä korkealaatuisesta lounasravintolastaan. Mikko ja Keikauksen henkilöstö ovat työskennelleet vuosia yhdessä aikaisemmin.

Hygienia ja tuotteidemme turvallisuus

Noudatamme Aluevalvontaviraston Omavalvontaohjeita yksityiskohtaisesti ja tämän lisäksi olemme nostaneet valmistuskeittiömme hygieniaohjeita. Kaikki työntekijät mittaavat kuumeen töihin tullessa. Pienimmätkin flunssantapaiset oireet estävät töihin tulon.

Kaikki annokset valmistetaan päivittäin tuoreista raaka-aineista noudattaen tarkkaa omavalvonta ohjelmaa. Raaka-aineita käsittelemme hygienisesti hansikkain.

Millaisia ruokia kuuluu Makumatka.fi Ateriapakettiin?

Tarjoamme kuusi kertaa viikossa vaihtuvan Ateriapaketin, joka on teemoiteltu maan tai alueen mukaan. Ateriapaketti sisältää kuusi ateriaa eli kolme ateriaa kahdelle. Makumatkailemme suomalaisten suosikkikohteissa ja tuomme kotiisi tai työpaikallesi autenttisia makuja.

Kaikki ateriat on pakattu omiin astioihinsa eli saat kuusi ateriaa. Ateriat iskukylmennetään valmistuksen jälkeen, mutta niihin ei lisätä säilyvyyttä parantavia lisäaineita. Ateriat sinun tulee säilyttää jääkaapissa. Ateriat on helppo lämmittää mikrossa, vesihauteessa, uunissa tai paistinpannulla. Säilytysastia ei kestä uunilämmitystä.

Allergiamerkintämme: M = Maidoton, L = Laktoositon, G = Gluteiiniton, P = Sisaltaa Pahkinaa, K = Sisaltaa kalaa tai merenelavia. (huom. Osa annoksista sisältää siemeniä)
Raaka-aineemme
Olemme työskennelleet palkituissa ravintoloissa ja rimamme on korkealla. Käytämme vain korkealaatuisia raaka-aineita, mahdollisuuksien mukaan kotimaisia tuotteita ja luomua. Emme käytä lisäaineita ruoissamme, vaan annamme ruokamme maistua.
Miten voin maksaa?
Voit maksaa seuraavilla maksutavoilla: Luottokortit, Verkkopankit (Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken).
Miten kuljetus toimii ja minne toimitatte?

Käytämme ruokiemme toimituksessa pk-seudun taksiyrittäjiä ja tuemme näin pienyrittäjiä. Ateriapaketit toimitetaan kylmyyden säilyttävässä styrox astiassa kylmäketjun varmistamiseksi.

Noudatamme erityistä tarkkuutta hygieniaan myös toimituksessa. Kuljettajamme pitävät suositellun kahden metrin turvavälin toimitusta tuodessaan.

Emme ojenna ostoksia ovella tai kanneta asuntoon. Kuljettaja jättää ne oven taakse ja perääntyy odottamaan oven avaamista. Hygieniasyistä toimitusta ei kuitata ovella.

Toimitusalueemme on on pk-seutu eli Helsinki, Espoo, Kauniainen ja Vantaa.