Iltalehti testasi Makumatkan

Iltalehden Eeva Paljakka testasi Makumatkan – testaa sinäkin!

Iltalehti 26.3.2021 klo 13:34 / Eeva Paljakka

Ravintolaruokaa ilman ravintolaa

Markkinoille on tullut myös yrityksiä, jotka tarjoavat ravintolatason ruokaa ilman varsinaista ravintolaa. Käytössä on vain keittiö ja kuljetuspalvelu asiakkaille.

Yksi tällainen yritys on vuosi sitten maaliskuussa pääkaupunkiseudulla toimintansa aloittanut Makumatka.

Yrityksen liikeideana on myydä annoksia tai menuja, jotka ovat saaneet inspiraation maailman kaupungeista. Reseptiikasta vastaa keittiömestari Mikko Pölkki.

Testasimme palvelun.

Annokset ovat ilahduttavan isoja ja ne on helppo lämmittää suoraan toimitusastiassaan. Voi sanoa, että tarjolla on rehtiä ja helppoa ruokaa.

Suolaa olisi kaivannut perunamuusiin lisää. Voinokare paransi makua kummasti. Sen sijaan Amarone-kastikkeessa hautunut liha oli varsin mainio.

Myös lohi oli vähäsuolaista, mutta muuten ei moitittavaa.

Esimerkiksi etätyöläiselle nämä ovat loistavat ja monipuoliset lounaat.

Mitä huomenna syötäisiin. Tilaa nyt Makumatkan uutiskirje. Tiedät ensimmäisinä uusista menuistamme ja tarjouksistamme: 

    One thought on “Iltalehti testasi Makumatkan

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *