Isänpäivä tarjoiluohjeet

Hyvää Isänpäivää!

Näillä ohjeilla tarjoilet kolmen ruokalajin Isänpäivän ateria parhaiten.

Alkuruokana teillä on Paistettua vuohenjuustoa, hunajapaahdettuja juureksia ja saksanpähkinä-pestoa (M, L, KM, P). Annoksessa oleva laktoosi on vuohenjuustosta.

Parhaiten tarjoat alkuruoan suoraan jääkaappikylmänä. Lusikoi kastike annoksen päälle juuri ennen tarjoilua.

Pääruokana teillä oli valittavana Entrecôte, Pesce alla Ligure tai Caponata.

Peche alla Ligure (K, M, KM, Su) ja Caponata (M, KM, Su): Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla. Voit lämmittää annoksen myös keskilämmöllä uunissa. Huom. astia ei ole uuninkestävä.

Steak Provencale (M, KM, Su): Pihvi toimitetaan paistettuna, mutta sisältä raakana. Viimeistele pihvi uunissa tai pannulla haluamaasi kypsyyteen. Voit ottaa pihvin 30-60 minuuttia ennen lämmitystä huoneenlämpöön. Kypsennysaika riipuu uunista, mutta 150 asteessa on medium-kypsyyden saavutat noin 5-6 minuutissa ja kypsäksi pihvi tulee noin 7-10 minuutissa. Kuivumisen estämiseksi pihvi on voideltu voilla, mutta voit halutessasi laittaa pinnalle pienen nokareen voita.

Lämmitä lisuke mikrossa tai paistinpannulla. Lämmitä kastike pienessä kattilassa tai mikrossa.

Jälkiruokana on Tiramisu (G, M, KM, Su): Tarjoile Tiramisu jääkaappikylmänä ja ripottele kaakaojauhe päälle ennen tarjoilua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *