Jouluateria tarjoiluohjeet

Kiitos, että tilaistte Makumatkan jouluaterian. Näillä ohjeilla tarjoilet ja lämmität ateriat helposti. Hyvää ruokahalua!

Perunablinit, savulohitartar, sienisalaattia, smetanaa ja venäläistyyppisiä suolakurkkuja. (Sisältää M, K, KM, S)

Lämmitä blinit paistinpannussa tai mikrossa keskilämmöllä ja tarjoile lisukkeet kylminä.

Kaniterriini Chablis-viinissä (sisältää S, Su)

Tarjoile terriini sellaisenaan jääkaapista lisukkeiden kera.

***

Täytetty kalkkunarulla aprikoosi-luumu, bataattipure ja tummaa karpalokastiketta (sisältää M, Su)

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla tai keskilämmöllä uunissa. 

Paistettua lohta, hummerikastiketta ja purjo-savoijinkaalifondue (sisältää K, Ä, M, Su)

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla tai keskilämmöllä uunissa. 

Tryffelöity helmispelttirisotto metsäsienillä ja parmesaanilla (sisältää G, M, KM)

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla tai kasarissa lisäten hiukan vettä.

***

Panna Cotta ja portviinissä marinoituja kirsikoita (sisältää M, L, Su) 

Tarjoile jääkaappikylmänä.

Tiramisu (sisältää M, KM, Su)

Tarjoile Tiramisu jääkaappikylmänä ja ripottele kaakaojauhe päälle ennen tarjoilua.

Rauhaisaa ja maukasta joulua!

Joululahjana saat 15% alennuksen koodilla: VUOSI-2021

* Koodi on voimassa 15.1.2021 saakka ja sitä ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *