Lämmitysohje Lontoo-Lombardia-Tokio

  1. Lontoo: Ylikypsää porsaanniskaa tummassa timjamikastikkeessa ja punajuuriohrattoa (M)

Lämmitysohjeet

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa.

Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä – tässä tapauksessa suosittelen että lämmität lihan ja ohraton erillisillä pannuilla. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

2. Lombardia: Kurpitsa-mascarponekeittoa ja pancettagranolaa (M)

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa tai liedellä sopivan kokoisessa kattilassa. Ripottele pancettagranola lämpimän keiton päälle juuri ennen tarjoilua.

3. Tokio: Katsu curry – Leivitetty kanaleike, sesongin kasviksia japanilaisessa curry kastikkeessa ja keitettyä riisiä (G, KM, Se, SP)

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä – tässä tapauksessa suosittelen että lämmität kanan ja riisin erillisillä pannuilla. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *