Yrityksen etätyöntekijöiden ruokailuetu

Makumatka tarjoaa maistuvan ja turvallisen ratkaisun etätyöntekijöiden ruokailuetuun. Kukin Makumatka sisältää kolme ateriaa, jotka ovat eri maailman eri keittiöistä. Kahden hengen Makumatkan hinta on 64,90€ ja se sisältää kolme ateriaa kahdelle. Yhden hengen 3 aterian paketti maksaa 38.90€. Hintaan sisältyy arvonlisävero 14% ja kotiinkuljetus ma-la pk-seudulla (Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa).

Kokeile nyt Makumatkaa koodilla BACKTOWORK ja saat 20% alennuksen.* Koodi on voimassa 7.8. klo 24 asti eli kokeile Makumatkaa jo tällä viikolla. Halutessasi voitte jakaa koodin yrityksenne sisällä, niin useampi pääsee kokeilemaan.

Toimitamme tällä hetkellä lähes 800 ateriaa päivässä pk-seudun kotitalouksiin. Ateriat toimitetaan aamupäivisin ennakolta ilmoitettuun aikaan suoraan kotiovelle tai toimistoon. Ateriat säilyvät jääkaapissa 48h toimituksesta.

Kun olet kokeillut Makumatkaa ja kiinnostuit pysyvästä edusta työntekijöillenne olkaa meihin yhteydessä. Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun pian yhteydessä sopiaksemme työntekijöillenne tarjottavasta edusta. Tavoitat meidät myös sähköpostilla [email protected] tai puh 09 241 2064.