Pikkujouluateria tarjoiluohjeet / Christmas dinner serving instructions

Tervetuloa Makumatkan Jouluaterialle / Welcome to Christmas dinner !

Näillä ohjeilla tarjoilet Jouluaterian parhaiten / with these instructions you will serve Christmas meal as its best

Alkuruokana teillä on Perunablini, savulohitartar, sienisalaattia, smetanaa ja venäläistyyppisiä suolakurkkuja. Lämmitä blinit paistinpannussa tai mikrossa keskilämmöllä ja tarjoile lisukkeet kylminä.

As a starter you have Potatoe blinis with smoked salmon tartar, forest mushroom salad, smetana and Russian style marinated cucumbers.

Peche alla Ligure: Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla. Voit lämmittää annoksen myös keskilämmöllä uunissa. Huom. astia ei ole uuninkestävä.

Best way to reheat portion is in medium temperature in the microwave. Notice: Don’t place delivery tray in to the oven.

Steak Provencale: Pihvi toimitetaan paistettuna, mutta sisältä raakana. Kypsennä haluamaasi kypsyyteen esilämmitetyssä uunissa tai pannulla. Uunista riippuen mediumkypsyyden saavutat 6-8 minuutissa. Lämmitä lisuke ja kastike paistinpannulla tai mikrossa. Kuivumisen estämiseksi pihvi on voideltu voilla, mutta voit halutessasi laittaa pinnalle pienen nokareen voita.

The Steak will be delivered seared, but raw inside. Heat your oven to 150 degrees celsius. For medium-well, the cooking time in 150c oven should be around 6-8mins. Re-heat the side dish and sauce in microwave or separate pots

Falafel, sahramiriisiä ja punajuurihummus Lämmitä falafel ja riisi keskilämmöllä mikrossa. Tarjoile hummus ja jugurttikastike kylmänä. 

Falafel, saffron rice and beetroot hummus Reheat falafel and rice in the microwave. Serve hummus yoghurt sauce cold. 

Tiramisu: Tarjoile Tiramisu jääkaappikylmänä ja ripottele kaakaojauhe päälle ennen tarjoilua.

Serve Tiramisu cold directly from the fridge. Sprinkle cacao powder on the top.

Makumatkojen joululahjana saat 15% alennuksen lahjakorteista ja Makumatkoista koodilla: JOULU15

As a Christmas gift, You will receive 15% discount from Makumatka with code: JOULU15

* Koodi on voimassa 24.12. saakka ja sitä ei voi yhdistää muihin alennuksiin, eikä se käy 23.-24.12. toimitettavaan Jouluateriaan.

* Code is valid until 24th December and you cannot combine it with other discounts and cannot be used in 23rd-24th December delivered Christmas meal.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *