Tarjoilu- ja lämmitysohjeet keväinen kolmen ruokalajin menu

Alkuruoka

Katkarapu-parsasalaatti extra-virgin oliiviöljy -kastikkeella ja kananmunalla (Ä, KM)

Tarjoile salaatti kylmänä.

Pääruoka

Steak Provencale – Grillattu härän Entrecôte pihvi, paistettuja herkkusieniä, neulapapuja, puolikuivattuja tomaatteja ja punaviinikastiketta. (pihvi toimitetaan pinnalta paistettuna, mutta sisältä raakana. Viimeistellään haluttuun kypsyyteen uunissa tai paistinpannulla) (M, KM, Su)

Voit ottaa pihvin 30-60 minuuttia ennen lämmitystä huoneenlämpöön. Kypsennysaika riipuu uunista, mutta 150 asteessa on medium-kypsyyden saavutat noin 5-6 minuutissa ja kypsäksi pihvi tulee noin 7-10 minuutissa. Kuivumisen estämiseksi pihvi on voideltu voilla, mutta voit halutessasi laittaa pinnalle pienen nokareen voita.

Lämmitä lisuke mikrossa tai paistinpannulla. Lämmitä kastike pienessä kattilassa tai mikrossa.

**

Paahdettua lohta, oliiviöljyssä kypsennettyä kevätporkkanaa ja fenkolia sekä hummerikastiketta (Sisältää: K, M, Ä, Su)

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

**

Maghmour– Lebanonilainen munakoiso-kikhernepata ja vermiselli riisi (Sisältää: P)

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös kattilassa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Jälkiruoka

Jugurtti panna cotta (M)

Tarjoillaan jääkaappikylmänä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *