Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Tennessee-Peking-Ateena

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Tennessee-Peking-Ateena

Ateria 1 – Tennessee: Tenneeseen tyyliin maustettuja grilliribsejä, ”Bloody Mary -salaattia” ja maissileipää (L)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile ”Bloody Mary salaatti” erikseen kylmänä.

Ateria 2 – Peking: Appelsiinin kuorella maustettua hapanimelä kanaa ja riisiä (G, M)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität hapanimelä kanan paistinpannulla ja riisin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 3 – Ateena: Fasolada – Perinteinen Kreikkalainen papu-tomaattikeitto, paahdettua hapanjuurileipää ja fetadippiä (V, L, Leipä on pakattu erikseen – annoksen voi nauttia myös gluteiinittomana)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös kattilassa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Voit paahtaa leivän kevyesti pannulla tai leivänpaahtimessa.

Tarjoile fetadippi erikseen kylmänä.

Varaa nyt seuraava Makumatka koodilla ATEENA-5, jos hankit kahden hengen matkan ja koodilla ATEENA-3, jos matkustat soolona. Alennukset tietystikin 5€ TAI 3 €. Koodi on voimassa 11.7.2020 saakka.

VARAA SEURAAVA MATKA >>