Tarjoiluohje CASABLANCA-BAJA CALIFORNIA-SHIRAZ

Ateria 1 – Casablanca 

Marokkolaista päärynän ja viikunoiden kanssa haudutettua ankan koipea ja couscousia 

Lämmitysohjeet

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä– tässä tapauksessa suosittelen että lämmität lihapadan ja couscousin erillisillä pannuilla ja lisää pannuun tai uunivuokaan tilkan vettä jotta annos ei kuivu. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä. 

Ateria 2 – Baja California: Kana–Caesar salaatti (M, L, KM, S, G – krutonkeja)

Lämmitysohje

Voit nauttia annoksen sellaisenaan tai lämmittää kanan nopeasti paistinpannulla. Sekoita krutongit ja kastike salaatin kanssa rasiassa tai kulhossa. Nostele kana salaatin päälle. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 3 – Shiraz: Kofte Sabzi –Kasvispullat aromaattisessa tomaattikastikkeessa, tillillä ja herneillä rikastettua sahramiriisiä ja tahinijugurttia (G, L, V)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität kasvispullat paistinpannussa ja sahramiriisin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile tahinijugurtti erikseen kylmänä.