Tarjoiluohje Lombardia-Lontoo-Osaka

Tarjoilu- ja lämmitysohje Lombardia-Lontoo-Osaka

1 – Osaka:

Hiillostettua teriyakikanaa, grillattua pak choita ja kauden kasviksia sekä togarashiaiolia (G, M)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa.

Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä – tässä tapauksessa suosittelen että lämmität kanan ja riisin erillisillä pannuilla. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile togarashiaioli kylmänä

Annos 2 – Lontoo:

Ylikypsää porsaanniskaa tummassa timjamikastikkeessa ja punajuuriohrattoa (L)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa.

Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä – tässä tapauksessa suosittelen että lämmität lihan ja ohraton erillisillä pannuilla. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

6.4. Annos 3 – Lombardia:

Kurpitsa-mascarponekeittoa ja pancettagranolaa (G,

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa tai liedellä sopivan kokoisessa kattilassa. Ripottele pancettagranola lämpimän keiton päälle juuri ennen tarjoilua.

5€ ALENNUS SEURAAVASTA 2 HENGEN TILAUKSESTA

  • Käytä kassalla koodia PICCADILLY-5
  • 5€ alennus kahden hengen Makumatkoista
  • Koodi on voimassa 9.4.2020 saakka, joten tilauksesi ennen sitä.
  • Koodia ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai etuihin ja se on voimassa yhden kerran per käyttäjä
  • jos olet solomatkailija käytä koodia: PICCADILLY-3, jolla saat 3€ alennuksen yhden hengen Makumatkoista

Tilaa seuraava Makumatka tästä >>

One thought on “Tarjoiluohje Lombardia-Lontoo-Osaka

  1. Immi solansuu says:

    Lombardia-Lontoo -Osaka testattu !
    Kiitos ?jätettiin suosiolla Lontoo huomiseksi kun todettiin ettei millään jakseta vaikka syötiin pitkään synttärin kunniaksi. Kurpitsakeitto ihanan pehmeää ja maukasta . Teriyaki-kanaakin jäi huomiseen ? Lontoo testataan huomenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *