Tarjoilu- ja lämmitysohje Lyon-Ateena-Marrakech
Ateria 1 – Lyonin kanaa, rosmariinivoissa paahdettua perunaa ja porkkanaa (G, L)
Lämmitysohje
Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.
Ateria 2 – Ateena: Stifado eli kreikkalainen naudanlihapata, kokojyvävehnää, marinoitua paprikaa ja tsatsikia (L)
Lämmitysohje
Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa.
Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä– tässä tapauksessa suosittelen että lämmität lihapadan ja vehnän erillisillä pannuilla ja lisäät pannuun tai uunivuokaan tilkan vettä, jotta annos ei kuivu. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.
Tarjoile tsatsiki kylmänä
Ateria 3 – Marakesh: Verigreipillä maustettua porkkanakeittoa ja mausteisia kih-herneitä (G, M)
Lämmitysohje
Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa tai liedellä sopivan kokoisessa kattilassa. Ripottele mausteiset kih-herneet lämmitetyn keiton päälle juuri ennen tarjoilua
5€ ALENNUS SEURAAVASTA 2 HENGEN TILAUKSESTA
- Käytä kassalla koodia OLYMPOS-5
- 5€ alennus kahden hengen Makumatkoista
- Koodi on voimassa 11.4.2020 saakka, joten tilauksesi ennen sitä.
- Koodia ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai etuihin ja se on voimassa yhden kerran per käyttäjä
- jos olet solomatkailija käytä koodia: OLYMPOS-3, jolla saat 3€ alennuksen yhden hengen Makumatkoista
Tilaa seuraava Makumatka tästä >>