Tarjoiluohje Palermo-Goa-Havaiji

Ateria 1 – Palermo Cacciatore – Kanaa metsästäjän tapaan ja pehmeää polentaa

Lämmitysohjeet

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 2  – Goa Kala-linssisalaatti – Garam masala-paahdettua kampelaa, punaisia linssejä, mangoa, mausteista paahdettua kukka- ja parsakaalia, lime-jogurttia (K, M, L)

Lämmitysohjeet

Tämän annoksen voit tarjoilla joko kylmänä suoraan jääkaapista tai halutessasi voit lämmittää lohen joko pannulla tai mikrossa keskilämmöllä. Lusikoi kylmä jugurttikastike salaatin päälle juuri ennen tarjoilua.

Ateria 3 – Havaiji Kalua possu ja papuriisi (SP, Po)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität possun paistinpannussa ja papuriisin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tilaa seuraava Makumatka >>