Tarjoiluohje Rio de Janeiro-Goa-Toscana

Tarjoilu- ja lämmitysohje Rio de Janeiro-Goa-Toscana

Annos 1 – Rio de Janeiro

Feijoada eli brasilialainen papu-lihapata, appelsiinilla maustettu kokojyväriisi, veriappelsiini-korianteri-salaatti (G, M)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa.

Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tässä tapauksessa suosittelemme että lämmität lihapadan ja riisin erillisillä pannuilla ja lisää pannuun tilkan vettä, jotta annos ei kuivu. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile veriappelsiini-korianteri salaatti kylmänä

Annos 2 – Goa

Kala-linssisalaatti – garam masala-paahdettua lohta, punaisia linssejä, mangoa, mausteista paahdettua kukka- ja parsakaalia, lime-jogurttia (G, M, K)

Lämmitysohje

Tämän annoksen voit tarjoilla joko kylmänä suoraan jääkaapista tai halutessasi voit lämmittää lohen joko pannulla tai mikrossa keskilämmöllä. Lusikoi kylmä jugurttikastike salaatin päälle juuri ennen tarjoilua

Annos 3 – Toscana

Gnocchi-kanttarellipaistos, lehtikaalia, parmesan juustoa, kirsikkatomaatteja, basilikaa, pinjansiemeniä ja rucola-aiolia (L)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa.

Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa– Jos lämmität annoksen uunissa suosittelen lisäämään uunivuokaan tilkan vettä jotta annos ei kuivu. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile Rucola-aioli kylmänä

5€ ALENNUS SEURAAVASTA 2 HENGEN TILAUKSESTA

  • Käytä kassalla koodia COPACABANA-5
  • 5€ alennus kahden hengen Makumatkoista
  • Koodi on voimassa 10.4.2020 saakka, joten tilauksesi ennen sitä.
  • Koodia ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai etuihin ja se on voimassa yhden kerran per käyttäjä
  • jos olet solomatkailija käytä koodia: COPACABANA-3, jolla saat 3€ alennuksen yhden hengen Makumatkoista

Tilaa seuraava Makumatka tästä >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *