Tarjoilu- ja lämmitysohje Rio de Janeiro-Goa-Toscana
Annos 1 – Rio de Janeiro
Feijoada eli brasilialainen papu-lihapata, appelsiinilla maustettu kokojyväriisi, veriappelsiini-korianteri-salaatti (G, M)
Lämmitysohje
Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa.
Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tässä tapauksessa suosittelemme että lämmität lihapadan ja riisin erillisillä pannuilla ja lisää pannuun tilkan vettä, jotta annos ei kuivu. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.
Tarjoile veriappelsiini-korianteri salaatti kylmänä
Annos 2 – Goa
Kala-linssisalaatti – garam masala-paahdettua lohta, punaisia linssejä, mangoa, mausteista paahdettua kukka- ja parsakaalia, lime-jogurttia (G, M, K)
Lämmitysohje
Tämän annoksen voit tarjoilla joko kylmänä suoraan jääkaapista tai halutessasi voit lämmittää lohen joko pannulla tai mikrossa keskilämmöllä. Lusikoi kylmä jugurttikastike salaatin päälle juuri ennen tarjoilua
Annos 3 – Toscana
Gnocchi-kanttarellipaistos, lehtikaalia, parmesan juustoa, kirsikkatomaatteja, basilikaa, pinjansiemeniä ja rucola-aiolia (L)
Lämmitysohje
Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa.
Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa– Jos lämmität annoksen uunissa suosittelen lisäämään uunivuokaan tilkan vettä jotta annos ei kuivu. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.
Tarjoile Rucola-aioli kylmänä
5€ ALENNUS SEURAAVASTA 2 HENGEN TILAUKSESTA
- Käytä kassalla koodia COPACABANA-5
- 5€ alennus kahden hengen Makumatkoista
- Koodi on voimassa 10.4.2020 saakka, joten tilauksesi ennen sitä.
- Koodia ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai etuihin ja se on voimassa yhden kerran per käyttäjä
- jos olet solomatkailija käytä koodia: COPACABANA-3, jolla saat 3€ alennuksen yhden hengen Makumatkoista
Tilaa seuraava Makumatka tästä >>