Tarjoiluohje Toulouse-Île-de-France-Hongkong

Ateria 1 -Toulouse: Cassoulet pata – Tomaatti kastikkeessa haudutettua ankan koipea, pekonia, makkaraa ja papuja.

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 2 – Île-de-France: Paistettua vuohenjuustoa, hunajapaahdettuja juureksia ja saksanpähkinä-pestoa (M, L, KM, P)

Tarjoiluohje:

Parhaiten annoksen nautit kylmänä suoraan jääkaapista – lusikoi kastike annoksen päälle juuri ennen tarjoilua.

Ateria 3 – Hong Kong: Chiligrillattua lohta ja fenkolia seesamiriisin kera (K, SS, SP)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *