Tarjoiluohje Uppsala-Bordeaux-Hua Hin

Tarjoilu- ja lämmitysohje Uppsala-Bordeaux-Hua Hin

Annos 1 – Uppsala:
Lihapullia kermakastikkeessa, perunamuusia, rakuuna-porkkanoita, mummon kurkkuja ja puolukkasurvosta (L)

Lämmitysohje
Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä – tässä tapauksessa suosittelen että lämmität Lihapulla, porkkanat ja muusin erillisillä pannuilla.
Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.
Tarjoile mummon kurkut ja puolukkasurvos kylmänä.

Annos 2 – Bordeaux:
Ruokaisa Ranskalainen maalaissalaatti, rapeita kevät kasviksia, uutta perunaa ja vuohenjuustoa (G, L)

Lämmitysohje
Voit nauttia annoksen sellaisenaan suoraan jääkaapista ja lusikoi vinaigrette-kastike salaatin päälle juuri ennen tarjoilua.

Annos 3 – Hua Hin:
Thaimaalaista Cashew kanaa – wokissa paistettua kanaa, kasviksia, paahdettuja cashewpähkinöitä tarjoiltuna basmatiriisin kanssa (G, M, P)

Lämmitysohje
Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä – tässä tapauksessa suosittelen että lämmität Kanawokin ja riisin erillisillä pannuilla. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

5€ ALENNUS SEURAAVASTA 2 HENGEN TILAUKSESTA

  • Käytä kassalla koodia FIRENZE-5
  • 5€ alennus kahden hengen Makumatkoista
  • Koodi on voimassa 9.4.2020 saakka, joten tilauksesi ennen sitä.
  • Koodia ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai etuihin ja se on voimassa yhden kerran per käyttäjä
  • jos olet solomatkailija käytä koodia: FIRENZE-3, jolla saat 3€ alennuksen yhden hengen Makumatkoista

Tilaa seuraava Makumatka tästä >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *