Tarjoiluohjeet Algiers-Alaska-Colombo

1. Algiers: Tagine Kefta – Harissalla maustettua lammaspullapataa, kesäkurpitsalla ja yrteillä höystettyä bulguria ja korianteri-minttujogurttia (Sisältää: KM, M, L, G)

Lämmitysohjeet Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa– tässä tapauksessa suosittelen että lämmität lihapullat ja bulgurin erillisillä pannuilla ja lisää pannuun tai uunivuokaan tilkan vettä jotta annos ei kuivu. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile jugurttikastike kylmänä.

2. Alaska: Pippuroitua savulohta, juurespyttipannua ja tillikermaviiliä (Sisältää: K, G, Se, M)

Lämmitysohjeet Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile kermaviilikastike kylmänä

3. Colombo: Kukkakaali-linssicurry, basmatiriisiä sekä mausteista ananas-salaattia (Sisältää: SS, Ve) 

Lämmitysohjeet Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa – tässä tapauksessa suosittelen että lämmität kasvispadan ja riisin erillisillä pannuilla ja lisää pannuun riisin joukkoon tilkan vettä jotta annos ei kuivu. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile mausteinen ananas-salaatti erikseen kylmänä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *