Tarjoiluohjeet Algiers-Colombo-Alaska

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Algiers-Colombo-Alaska

Ateria 1 – Algiers: Harissalla maustettua lammas-pulla pataa, kesäkurpitsalla ja yrteillä höystettyä bulguria ja korianteri-minttujogurttia (L)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa– tässä tapauksessa suosittelen että lämmität lihapullat ja bulgurin erillisillä pannuilla ja lisää pannuun tai uunivuokaan tilkan vettä jotta annos ei kuivu. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile jugurttikastike kylmänä.

Ateria 2 – Colombo: Kukkakaali-linssicurry, basmatiriisiä sekä mausteista ananas-salaattia (G, M

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa – tässä tapauksessa suosittelen että lämmität kasvispadan ja riisin erillisillä pannuilla ja lisää pannuun riisin joukkoon tilkan vettä jotta annos ei kuivu. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile mausteinen ananas-salaatti erikseen kylmänä.

Ateria 3 – Alaska: Pippuroitua savulohta, juurespyttipannua ja tillikermaviiliä (Sisältää: K, G, Se, M)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile tillikermaviili kylmänä

VARAA SEURAAVA MATKA >>