Tarjoiluohjeet Algiers-Colombo-Puumala

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Algiers-Colombo-Puumala

Ateria 1 – Algiers: Harissalla maustettua lammas-pulla pataa, kesäkurpitsalla ja yrteillä höystettyä bulguria ja korianteri-minttujogurttia (L)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa– tässä tapauksessa suosittelen että lämmität lihapullat ja bulgurin erillisillä pannuilla ja lisää pannuun tai uunivuokaan tilkan vettä jotta annos ei kuivu. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile jugurttikastike kylmänä.

Ateria 2 – Colombo: Kukkakaali-linssicurry, basmatiriisiä sekä mausteista ananas-salaattia (G, M

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa – tässä tapauksessa suosittelen että lämmität kasvispadan ja riisin erillisillä pannuilla ja lisää pannuun riisin joukkoon tilkan vettä jotta annos ei kuivu. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile mausteinen ananas-salaatti erikseen kylmänä.

Ateria 3 – Puumala: Leppäsavustettua lohta, varhaisperunoita, pikkelöityjä kasviksia ja hunajasinappia (G, M)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile pikkelöidyt kasvikset ja hunajasinappi kylmänä

Makumatka toivottaa sinulle erinomaista pääsiäistä ja terveyttä. Palvelemme koko pääsiäisen ajan verkkokaupassa 24/7 ja toimitukset rullaavat 2. Pääsiäispäivänäkin.

Varaa nyt seuraava Makumatka koodilla SAIMAA-5, jos hankit kahden hengen matkan ja koodilla SAIMAA-3, jos matkustat soolona. Alennukset tietystikin 5€ TAI 3 €. Koodi on voimassa pääsiäisen ajan 13.4.2020 saakka.

VARAA SEURAAVA MATKA >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *