Tarjoiluohjeet Algiers-Puumala-Kos

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Algiers-Puumala-Kos

Ateria 1 – Algiers: Harissalla maustettua lammaspullapataa, kesäkurpitsalla ja yrteillä höystettyä bulguria sekä korianteri-minttujogurttia (L)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa– tässä tapauksessa suosittelen että lämmität lihapullat ja bulgurin erillisillä pannuilla ja lisää pannuun tai uunivuokaan tilkan vettä jotta annos ei kuivu. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile jugurttikastike kylmänä.

Ateria 2 – Puumala: Leppäsavustettua lohta, varhaisperunoita, pikkelöityjä kasviksia ja hunajasinappia (G, M, K)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile pikkelöidyt kasvikset ja hunajasinappi kylmänä.

Ateria 3 – Kos: Kreikkalainen kasvispata, yrttiquinoaa ja grillattua halloumia  (G, L, V)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

VARAA SEURAAVA MATKA >>