Tarjoiluohjeet Ankara-Lombardia-Jaipur

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Ankara-Lombardia-Jaipur

Ateria 1 – Ankara: Iskender kebab – Härkäkebabia tomaattikastikkeessa, pitaleipäkuutioita, punakaalijugurttia, pikkelöityä sipulia ja fetaa (L)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile punakaalijugurtti, pikkelöity sipuli ja feta kylmänä.

Ateria 2 – Lombardia: Porkkana-mascarponekeittoa ja pancettagranolaa (G, L)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa tai liedellä sopivan kokoisessa kattilassa. Ripottele pancettagranola lämpimän keiton päälle juuri ennen tarjoilua. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 3 – Jaipur: Butter Chicken Riisi ja paahdettua kukkakaalia jugurttikastikkeella (G, L)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös liedellä keskilämmöllä erillisissä paistinpannuissa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile kukkakaalisalaatti erikseen kylmänä.

VARAA SEURAAVA MATKA >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *