Tarjoiluohjeet Ankara-Oulu-Goa

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Ankara-Oulu-Goa

Ateria 1 – Ankara: Iskender kebab – Härkäkebabia tomaattikastikkeessa, pitaleipäkuutioita, punakaalijugurttia, pikkelöityä sipulia ja fetaa (L)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile punakaalijugurtti, pikkelöity sipuli ja feta kylmänä.

Ateria 2 – Oulu: Ylikypsää viljaporsaanniskaa mustaherukkakastikkeessa, paahdettua palsternakkaa ja perunaa (G, M)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös liedellä keskilämmöllä erillisissä paistinpannuissa tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 3 – Goa: Mausteista bataatti-garam masala keittoa ja kasviksilla täytetyt samosat (M)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää keiton myös liedellä keskilämmöllä sopivankokoisessa kattilassa ja samosat uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Varaa nyt seuraava Makumatka koodilla OULU-5, jos hankit kahden hengen matkan ja koodilla OULU-3, jos matkustat soolona. Alennukset tietystikin 5€ TAI 3 €. Koodi on voimassa 20.4.2020 saakka.

VARAA SEURAAVA MATKA >>