Tarjoiluohjeet Bali-Melbourne-Baja California

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Bali-Melbourne-Baja California

Ateria 1 – Bali: Nasi Goreng – Indonesialainen paistettu riisi sweet chili kastikkeella ja paistetulla kananmunalla (G, M)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile sweet chili kastike kylmänä.

Ateria 2 – Melbourne: Lohi-bataattipihvit, mintun kanssa muhennettuja herneitä ja tartar kastiketta (G, L)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös liedellä keskilämmöllä erillisissä paistinpannuissa tai lohipihvit uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile tartarkastike kylmänä.

Ateria 3 – Baja California: Kana–Caesar salaatti (L, K) (Krutongit on pakattu erikseen, annoksen voi nauttia myös gluteenittomana)

Lämmitysohje

Voit nauttia annoksen sellaisenaan tai lämmittää kanan nopeasti paistinpannulla. Sekoita krutongit ja kastike salaatin kanssa rasiassa tai kulhossa ja nostele kana salaatin päälle.

Varaa nyt seuraava Makumatka koodilla BALI-5, jos hankit kahden hengen matkan ja koodilla BALI-3, jos matkustat soolona. Alennukset tietystikin 5€ TAI 3 €. Koodi on voimassa 15.4.2020 saakka.

VARAA SEURAAVA MATKA >>