Tarjoiluohjeet Bangkok-Baja California-Ateena

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Bangkok-Baja California-Ateena

Ateria 1 – Bangkok: Karamellipossua, basmatiriisiä ja thai-coleslawta (SP, SS, Po)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä– tässä tapauksessa suosittelen että lämmität lihapadan ja riisin erillisillä pannuilla ja lisää pannuun tai uunivuokaan tilkan vettä jotta annos ei kuivu. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile Thai-coleslaw kylmänä.

Ateria 2 – Baja California: Kana–Caesar salaatti (M, L, KM, S) G – krutonkeja

Lämmitysohje

Voit nauttia annoksen sellaisenaan tai lämmittää kanan nopeasti paistinpannulla. Sekoita krutongit ja kastike salaatin kanssa rasiassa tai kulhossa ja nostele kana salaatin päälle. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 3 – Ateena: Perinteinen Kreikkalainen papu-tomaattikeitto, paahdettua hapanjuurileipää ja fetadippiä (G, M, L, Se, V)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös kattilassa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Voit paahtaa leivän kevyesti pannulla tai leivänpaahtimessa.

Tarjoile fetadippi erikseen kylmänä.

Varaa nyt seuraava Makumatka koodilla ATEENA-5, jos hankit kahden hengen matkan ja koodilla ATEENA-3, jos matkustat soolona. Alennukset tietystikin 5€ TAI 3 €. Koodi on voimassa 1.8.2020 saakka.

VARAA SEURAAVA MATKA >>