Tarjoiluohjeet Bayonne-Toulouse-Hongkong

Bayonne: Paistettua ankanrintaa ja linssipataa

Lämmitysohje Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Toulouse: Paistettua vuohenjuustoa, hunajapaahdettuja juureksia ja saksanpähkinä-pestoa (M, L, KM, P)

Lämmitysohje Parhaiten annoksen nautit kylmänä suoraan jääkaapista – lusikoi kastike annoksen päälle juuri ennen tarjoilua.

Hong Kong: Chiligrillattua lohta ja fenkolia seesamiriisin kera (K, SS, SP)

Lämmitysohje Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *