Tarjoiluohjeet Bayonne-Toulouse-Hongkong

Bayonne: Paistettua ankanrintaa ja linssipataa

Lämmitysohje Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Toulouse: Paistettua vuohenjuustoa, hunajapaahdettuja juureksia ja saksanpähkinä-pestoa (M, L, KM, P)

Lämmitysohje Parhaiten annoksen nautit kylmänä suoraan jääkaapista – lusikoi kastike annoksen päälle juuri ennen tarjoilua.

Hong Kong: Chiligrillattua lohta ja fenkolia seesamiriisin kera (K, SS, SP)

Lämmitysohje Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä