Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Bilbao-Monaco-Pariisi
Ateria 1 – Bilbao: Leppäsavustettua lohta, aiolia, romescoa ja savupaprikalla maustettuja varhaisperunoita (G, K, P, sis. mantelia)
Lämmitysohje
Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität lohen ja varhaisperunat erillisillä paistinpannuilla. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.
Tarjoile aioli ja romesco erikseen kylmänä.
Ateria 2 – Monaco: Parsasalaattia, kananmunaa, perunaa, parmesaania ja tryffeliöljy-majoneesi (G, L, V)
Lämmitysohje
Parhaiten annoksen nautit kylmänä suoraan jääkaapista – lusikoi kastike annoksen päälle juuri ennen tarjoilua.
Ateria 3 – Pariisi: Coq au vin ja lehtipersiljalla maustettua riisiä (G, L)
Lämmitysohje
Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität kukon paistinpannussa ja riisin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.
Varaa nyt seuraava Makumatka koodilla PARIISI-5, jos hankit kahden hengen matkan ja koodilla PARIISI-3, jos matkustat soolona. Alennukset tietystikin 5€ TAI 3 €. Koodi on voimassa 30.4.2020 saakka.