Tarjoiluohjeet Birmingham-Pattaya-Bergen

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Birmingham-Pattaya-Bergen

Ateria 1 – Birmingham: Shepards pie – Perunamuusilla kuorrutettu lihapaistos ja rakuunaporkkanaa (G, L)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös keskilämmöllä uunissa sopivassa astiassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 2 – Pattaya: Kanaa sataykastikkeessa, currypaahdettua kukkakaalia ja basmatiriisiä (G, M, P)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität kanan ja kukkakaalin paistinpannuilla ja riisin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 3 – Bergen: Leppäsavustettua lohta, sokerigraavattua lohta, silliä, kokojyväsinapilla maustettua perunasalaattia, tillismetanaa, mummon kurkkua ja siemennäkkäriä (G, L, K)

Lämmitysohje

Voit nauttia aterian sellaisenaan kylmänä. Annostele osat lautaselle ja nostele syödessä, vaikka kalat, smetana ja kurkut näkkärin päälle.

Varaa nyt seuraava Makumatka koodilla PATTAYA-5, jos hankit kahden hengen matkan ja koodilla PATTAYA-3, jos matkustat soolona. Alennukset tietystikin 5€ TAI 3 €. Koodi on voimassa 27.4.2020 saakka.

VARAA SEURAAVA MATKA >>