Tarjoiluohjeet Bordeaux-Hokkaido-Kreeta

Bordeaux: Coq au vin ja lehtipersiljalla maustettua riisiä (Sisältää: M, Su)

Lämmitysohjeet Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä ja riisin erikseen kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Hokkaido: Miso marinoitua lohta, seesamilla maustettua pinaattia ja inkivääriä (Sisältää: K, SP, SS)

Lämmitysohjeet Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile inkivääri erikseen  kylmänä.

Kreeta: Kreikkalainen kasvis-Moussaka ja raikas kurkku-minttusalaatti (Sisältää: M, V)

Lämmitysohje Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös keskilämmöllä uunissa sopivassa astiassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile kurkku-minttusalaatti erikseen kylmänä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *