Tarjoiluohjeet Bordeaux-New York-Venetsia

Bordeaux: Talvinen Ankka confit, peruna muusia, haudutettua punakaalia ja punaviini kastiketta (Sisältää: M, Su)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös uunissa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

New York: Paistettua lohta, hummerikastiketta ja purjo-savoijinkaalifondue (sisältää K, Ä, M, Su)

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla tai keskilämmöllä uunissa. 

Venetsia: Punajuuririsotto, vuohenjuustoa ja pestoa paahdetuista saksanpähkinöistä (Sisältää: M, L, P)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös keskilämmöllä uunissa sopivassa astiassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *