Tarjoiluohjeet Bordeaux-San Marino-Kreeta

Bordeaux: Coq au vin ja lehtipersiljalla maustettua riisiä (Sisältää: M, Su)

Lämmitysohjeet Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä ja riisin erikseen kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

San Marino: Polenta e schie. Mauste öljyssä paistettuja katkarapuja, pehmeää polentaa ja grillattuja kasviksia (Sisältää: Ä, M, KM)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös keskilämmöllä uunissa sopivassa astiassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Kreeta: Kreikkalainen kasvis-Moussaka ja raikas kurkku-minttusalaatti (M, L, V)

Lämmitysohje Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös keskilämmöllä uunissa sopivassa astiassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile kurkku-minttusalaatti erikseen kylmänä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *