Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Brighton-Tel Aviv-Shiraz
Ateria 1 – Brighton: Kalastajan piiras – perunamuusilla kuorrutettua kalapataa (K, L, G)
Lämmitysohje
Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös keskilämmöllä uunissa sopivassa astiassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.
Ateria 2 – Tel Aviv: Zataarkanaa, pähkinäinen helmicouscous-kasvissalaatti ja sitrusjogurttia (L, P)
Lämmitysohje
Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös liedellä keskilämmöllä erillisissä paistinpannuissa tai uunissa laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.
Tarjoile sitrusjugurttikastike kylmänä.
Ateria 3 – Shiraz: Kofte Sabzi –Kasvispullat aromaattisessa tomaattikastikkeessa, tillillä ja herneillä rikastettua sahramiriisiä ja tahinijugurttia (G, L, V)
Lämmitysohje
Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität kasvispullat paistinpannussa ja sahramiriisin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.
Tarjoile tahinijugurtti erikseen kylmänä.