Tarjoiluohjeet Burgundi-Marrakech-Chianti

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Burgundi-Marrakech-Chianti

Ateria 1 – Burgundi: Burgundin pata – Punaviinissä pekonin, sienten ja sipulin kanssa haudutettua härän rintaa sekä perunamuusia (M, L, Su)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität härkäpadan paistinpannussa ja muusin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 2 – Marrakech: Tagine Samak – Marokkolaista tomaatilla, fenkolilla ja oliiveilla höystettyä kalapataa ja couscousta (G, K)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität kalapadan ja couscousin erillisillä paistinpannuilla. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 3 – Chianti: Metsäsieni risotto – Sesongin sienillä ja Parmesan juustolla rikastettua risottoa (M, L, KM, V)  

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

VARAA SEURAAVA MATKA >>