Tarjoiluohjeet Burgundy-Baja California-Shiraz

Burgundi: Burgundin pata – Punaviinissä pekonin, sienten ja sipulin kanssa haudutettua härän rintaa sekä perunamuusia (M, L, Su)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität härkäpadan paistinpannussa ja muusin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Baja California: Kana–Caesar salaatti (M, L, KM, S, G – krutonkeja)

Lämmitysohje

Voit nauttia annoksen sellaisenaan tai lämmittää kanan nopeasti paistinpannulla. Sekoita krutongit ja kastike salaatin kanssa rasiassa tai kulhossa. Nostele kana salaatin päälle. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Shiraz: Kofte Sabzi –Kasvispullat aromaattisessa tomaattikastikkeessa, tillillä ja herneillä rikastettua sahramiriisiä ja tahinijugurttia (G, L, V)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität kasvispullat paistinpannussa ja sahramiriisin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile tahinijugurtti erikseen kylmänä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *