Tarjoiluohjeet Busan-Baja California-Mumbai

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Busan-Baja California-Mumbai

Ateria 1 – Busan: Bibimbap – Korealainen riisikulho, jonka päällä paistettuja naudan suikaleita, kananmuna ja rapeita kasviksia (M, G)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Lusikoi liha ja kananmuna riisin päälle juuri ennen tarjoilua. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 2 – Baja California: Kana–Caesar salaatti (G, L, K) (Krutongit on pakattu erikseen, annoksen voi nauttia myös gluteenittomana)

Lämmitysohje

Voit nauttia annoksen sellaisenaan tai lämmittää kanan nopeasti paistinpannulla. Sekoita krutongit ja kastike salaatin kanssa rasiassa tai kulhossa ja nostele kana salaatin päälle. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 3 – Mumbai: Grillattua munakoisoa Navratan-korma-kastikkeessa ja tomaatti-yrttikvinoaa (G, M, P)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität curryn paistinpannussa ja tomaatti-yrttikvinoan erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Varaa nyt seuraava Makumatka koodilla MUMBAI-5, jos hankit kahden hengen matkan ja koodilla MUMBAI-3, jos matkustat soolona. Alennukset tietystikin 5€ TAI 3 €. Koodi on voimassa 8.7.2020 saakka.

VARAA SEURAAVA MATKA >>