Tarjoiluohjeet Busan-Firenze-Milano

Busan: Rapeaa possua mausteisessa bulgogi -kastikkeessa, raikasta salaattia ja riisi

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös uunissa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Milano: Paistettua lohta, hummerikastiketta ja purjo-savoijinkaalifondue (sisältää K, Ä, M, Su)

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla tai keskilämmöllä uunissa. 

Firenze: Gnocchi Florentine – Perunagnoccheja, pinaattia ja herkkusieniä juustokastikkeessa (Sisältää: G, M, KM)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös keskilämmöllä uunissa sopivassa astiassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *