Tarjoiluohjeet Casablanca-Düsseldorf-Colombo

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Casablanca-Düsseldorf-Colombo

Ateria 1 – Casablanca: Tagine – sitruunaista kanapataa vihreillä oliiveilla ja aprikoosi-yrtticouscousia (M)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität kanataginen paistinpannussa ja aprikoosi-yrtticouscousin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 2 – Düsseldorf: Grillattua tuoremakkaraa uusien perunoiden, sesongin herneiden ja porkkanoiden kanssa, sekä sinappikermaviiliä (G, L)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös liedellä keskilämmöllä erillisissä paistinpannuissa tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 3 – Colombo: Kukkakaali-linssicurry, basmatiriisiä sekä mausteista ananas-salaattia (G, M, Ve)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa – tässä tapauksessa suosittelen että lämmität kasvispadan ja riisin erillisillä pannuilla ja lisää pannuun riisin joukkoon tilkan vettä jotta annos ei kuivu. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile mausteinen ananas-salaatti erikseen kylmänä.

VARAA SEURAAVA MATKA >>