Tarjoiluohjeet CASABLANCA-LOMBARDIA-MYKONOS

Casablanca: Vasikka Tagine herneiden ja yrttiriisin kanssa

Lämmitysohjeet Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Lämmitä riisi erikseen mikrossa tai kattilassa vesitilkan kanssa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Lombardia: Kurpitsa-mascarponekeittoa ja pancettagranolaa (M)

Lämmitysohjeet Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa tai liedellä sopivan kokoisessa kattilassa. Ripottele pancettagranola lämpimän keiton päälle juuri ennen tarjoilua.

Mykonos: Kreikkalaista maustekanaa – teessä ja hunajassa marinoitua kanaa, paistettua perunaa ja jugurtti tillikastiketta (M)

Lämmitysohjeet Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile jugurttikastike erikseen  kylmänä.

One thought on “Tarjoiluohjeet CASABLANCA-LOMBARDIA-MYKONOS

Comments are closed.