Tarjoiluohjeet Casablanca-Sumatra-Napoli

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Casablanca-Sumatra-Napoli

Ateria 1 – Casablanca: Kanataginea ja aprikoosi-yrtticouscousia (M)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität kanataginen paistinpannussa ja aprikoosi-yrtticouscousin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 2 – Sumatra: Rendangpataa, kookos-korianteririisiä ja kirkasta kaali-porkkanasalaattia (G, M)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität curryn paistinpannulla ja kookos-korianteririisin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile kaali-porkkanasalaatti erikseen kylmänä.

Ateria 3 – Napoli: Gnocchi alla Sorrentina – Tomaatin, basilikan ja mozzarellan kanssa haudutettuja gnoccheja (L, V)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Varaa nyt seuraava Makumatka koodilla NAPOLI-5, jos hankit kahden hengen matkan ja koodilla NAPOLI-3, jos matkustat soolona. Alennukset tietystikin 5€ TAI 3 €. Koodi on voimassa 8.5.2020 saakka.

VARAA SEURAAVA MATKA >>