Tarjoiluohjeet Catania-Goa-Tokio

Catania: Paistettua polentaa ja sisilialaista Caponata-pataa (M, KM, Su)

Lämmitysohje Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Goa: Paistettua kalaa goalaisessa kookoscurryssa, lime pikkelssiä ja ”kukkakaaliriisiä” (Sisältää: K, S)

Lämmitysohje Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös liedellä keskilämmöllä erillisissä paistinpannuissa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tokio: Katsu curry – Leivitetty kanaleike, sesongin kasviksia japanilaisessa curry kastikkeessa ja keitettyä riisiä (G, KM, Se, SP)

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä – tässä tapauksessa suosittelen että lämmität kanan ja riisin erillisillä pannuilla. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *