Tarjoiluohjeet Cuba-Teheran-Osaka

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Cuba-Teheran-Osaka

Ateria 1 – Cuba: Ropa Vieha – Kuubalainen lihapata, grillattua paprikaa ja keltaista riisiä (G, M)

Lämmitysohje

Parhaiten lämmität annoksen mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität lihapadan ja plantaanit, sekä riisin erillisillä pannuilla. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 2 – Teheran: Persialainen mausteinen mango-halloumsalaatti granaattiomenavinegretellä (L, V)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen nautit kylmänä suoraan jääkaapista – lusikoi kastike annoksen päälle juuri ennen tarjoilua.

Ateria 3 – Osaka: Hiillostettua teriyakikanaa, grillattua pak choita ja kauden kasviksia sekä togarashiaiolia (G, M)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä – tässä tapauksessa suosittelen että lämmität kanan ja riisin erillisillä pannuilla. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile togarashiaioli kylmänä

VARAA SEURAAVA MATKA >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *