Tarjoiluohjeet Dallas-Noli-Hokkaido

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Dallas-Noli-Hokkaido

Ateria 1 – Dallas: Pitkään haudutettua häränrintaa BBQ- kastikkeessa, lämmintä bataatti-peruna-maissisalaattia ja coleslawta (G, M)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös liedellä keskilämmöllä erillisissä paistinpannuissa tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile coleslaw-salaatti kylmänä.

Ateria 2 – Noli: Gamelli pastaa, itsetehtyä pestoa, vihreitä papuja ja perunaa (L, P)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 3 – Hokkaido: Ramen keitto – Grillattua häränpaistia, siitakesieniä ja nuudeleita herkullisessa miso-liemessä (M)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös kattilassa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Varaa nyt seuraava Makumatka koodilla DALLAS-5, jos hankit kahden hengen matkan ja koodilla DALLAS-3, jos matkustat soolona. Alennukset tietystikin 5€ TAI 3 €. Koodi on voimassa 6.7.2020 saakka.

VARAA SEURAAVA MATKA >>