Tarjoiluohjeet Goa-Oaxaca-Phuket

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Kööpenhamina-Oaxaca-Phuket

Goa: Paistettua kalaa goalaisessa kookoscurryssa, lime pikkelssiä ja ”kukkakaaliriisiä” (Sisältää: K, S)

Lämmitysohje Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös liedellä keskilämmöllä erillisissä paistinpannuissa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Oaxaca: Pollo con Mole – Mexicolaisessa Mole-kastikkeessa kypsennettyä kanankoipea ja tomaattiriisiä (G, Mp, Su, M, L)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Phuket: Vegaaninen Pad Thai – Thaimaalaiset paistetut nuudelit tamarindi kastikkeessa, paistettua tofua, maapähkinöitä, bok choyta ja limeä (SP, Mp, SS, Ve)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa.

Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile limelohko erikseen kylmänä.

VARAA SEURAAVA MATKA >>