Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Hanko-Kuuba-Teheran
Ateria 1 – Hanko: Leppäsavustettua lohta, varhaisperunoita, pikkelöityjä kasviksia ja hunajasinappia (G, M, K)
Lämmitysohje
Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa keskilämmöllä sopivassa astiassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.
Tarjoile pikkelöidyt kasvikset ja hunajasinappi kylmänä.
Ateria 2 – Kuuba: Ropa Vieja – Kuubalainen lihapata, grillattua plantaania ja riisiä (G, M)
Lämmitysohje
Parhaiten lämmität annoksen mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität lihapadan ja plantaanit, sekä riisin erillisillä pannuilla. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.
Ateria 3 – Teheran: Persialainen mausteinen mango-halloumsalaatti granaattiomenavinegretellä (L, V)
Lämmitysohje
Parhaiten annoksen nautit kylmänä suoraan jääkaapista – lusikoi kastike annoksen päälle juuri ennen tarjoilua.