Tarjoiluohjeet Hanko-Madrid-Mykonos

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Hanko-Madrid-Mykonos

Ateria 1 – Hanko: Leppäsavustettua lohta, varhaisperunoita, pikkelöityjä kasviksia ja hunajasinappia (G, M, K)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa keskilämmöllä sopivassa astiassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile pikkelöidyt kasvikset ja hunajasinappi kylmänä.

Ateria 2 – Madrid:  Parillada de Calabazas – Grillattuja kesän kasviksia, murustetttua vuohenjuustoa, keitettyä quinoaa ja grillattua maalaisleipää (V)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 3 – Mykonos: Gyros – Grillattua kanaa, lohkoperunoita, valkosipulijugurttia ja tomaatti-sipulisalaattia (G, L)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile tomaatti-sipuli salaatti ja jugurttikastike erikseen kylmänä

Varaa nyt seuraava Makumatka koodilla HANKO-5, jos hankit kahden hengen matkan ja koodilla HANKO-3, jos matkustat soolona. Alennukset tietystikin 5€ TAI 3 €. Koodi on voimassa 17.7.2020 saakka.

VARAA SEURAAVA MATKA >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *