Tarjoiluohjeet Hanko-Madrid-Mykonos

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Hanko-Madrid-Mykonos

Ateria 1 – Hanko: Saariston kermainen lohikeitto ja saaristolaisleipää (L, K, Annoksen voi nauttia myös gluteiinittomana, leipä on pakattu erikseen.)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa tai liedellä sopivan kokoisessa kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 2 – Madrid: Parillada de Calabazas – Grillattuja kesän kasviksia, murustetttua vuohenjuustoa, keitettyä quinoaa ja grillattua maalaisleipää (V)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 3 – Mykonos: Gyros – Grillattua kanaa, lohkoperunoita, valkosipulijugurttia ja tomaatti-sipuli salaattia (G, L)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile tomaatti-sipuli salaatti ja jugurttikastike erikseen kylmänä.

Varaa nyt seuraava Makumatka koodilla HANKO-5, jos hankit kahden hengen matkan ja koodilla HANKO-3, jos matkustat soolona. Alennukset tietystikin 5€ TAI 3 €. Koodi on voimassa 26.6.2020 saakka.

VARAA SEURAAVA MATKA >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *