Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Hanko-Osaka-Madrid
Ateria 1 – Hanko: Leppäsavustettua lohta, varhaisperunoita, pikkelöityjä kasviksia ja hunajasinappia (K, S)
Lämmitysohje
Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa keskilämmöllä sopivassa astiassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.
Tarjoile pikkelöidyt kasvikset ja hunajasinappi kylmänä.
Ateria 2 – Osaka: Hiillostettua teriyakikanaa, grillattua pak choita ja kauden kasviksia sekä togarashiaiolia (SP, SS, S, KM)
Lämmitysohje
Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä – tässä tapauksessa suosittelen että lämmität kanan ja riisin erillisillä pannuilla. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.
Tarjoile togarashiaioli kylmänä.
Ateria 3 – Madrid: Parillada de Calabazas – Grillattuja kesän kasviksia, murustetttua vuohenjuustoa, keitettyä quinoaa ja grillattua maalaisleipää (M, L, V)
Lämmitysohje
Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.