Tarjoiluohjeet Hanoi-Marrakech-Catania

Hanoi: Kanapullat “firecracker” kastikkeella, raikasta salaattia ja jasminriisiä

Lämmitysohje Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile salaatti erikseen kylmänä.

Marrakech: Tagine Samak – Marokkolaista tomaatilla, fenkolilla ja oliiveilla höystettyä kalapataa ja couscousta (G, K)

Lämmitysohje Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität kalapadan ja couscousin erillisillä paistinpannuilla. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Catania: Paistettua polentaa ja sisilialaista Caponata-pataa (M, KM, Su)

Lämmitysohje Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *