Tarjoiluohjeet Helsinki-Turku-Tampere

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Helsinki-Turku-Tampere

Ateria 1 – Helsinki: Wotkinsin nakkilajitelma, avokado-aioliperunasalaattia, grillattuja kasviksia ja mustapippuri-appelsiinidressing (G, M)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität nakit ja grillatut kasvikset erillisillä paistinpannuilla. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile avokado-aioliperunasalaatti ja mustapippuri-appelsiinidressing erikseen kylmänä.

Ateria 2 – Turku: Lihapullat jallukermakastikkeessa, pekonilla höystetty perunamuusi ja karamellisoitua punajuurta (L)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität lihapullat paistinpannussa ja perunamuusin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 3 – Tampere: Kylmäsavulohirisottoa ja kurkku-fenkolisalaattia (G, L, K)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös sopivan kokoisessa kattilassa keskilämmöllä. Voit lisätä kattilaan tilkan vettä notkistamaan risotta hieman. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile kurkku-fenkolisalaatti erikseen kylmänä.

Varaa nyt seuraava Makumatka koodilla HELSINKI-5, jos hankit kahden hengen matkan ja koodilla HELSINKI-3, jos matkustat soolona. Alennukset tietystikin 5€ TAI 3 €. Koodi on voimassa 3.5.2020 saakka.

VARAA SEURAAVA MATKA >>