Tarjoiluohjeet Henan-Kairo-Roquefort

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Henan-Kairo-Roquefort

Ateria 1 – Henan: Hapanimelää possua ja kasviksia sekä basmatiriisiä (G, M)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös liedellä keskilämmöllä erillisissä paistinpannuissa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 2 – Kairo: Dukkahpaahdettua lohta, sumacciperunoita ja varhaiskaalia sekä inkivääridressing (G, M, P, K)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös liedellä keskilämmöllä erillisissä paistinpannuissa tai lohipihvit uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile inkivääridressing kylmänä.

Ateria 3 – Roquefort: Kurpitsa-Roquefort salaatti – Paahdettua kurpitsaa ja ruusukaalia, saksanpähkinää, pikkelisipuli, vihreä salaatti, paahdettuja rypäleitä ja yrttiöljy (G, P)

Lämmitysohje

Voit nauttia annoksen sellaisenaan tai lämmittää kurpitsa nopeasti paistinpannulla. Sekoita kastike salaatin kanssa rasiassa tai kulhossa ja nostele kurpitsa salaatin päälle.

Varaa nyt seuraava Makumatka koodilla KAIRO-5, jos hankit kahden hengen matkan ja koodilla KAIRO-3, jos matkustat soolona. Alennukset tietystikin 5€ TAI 3 €. Koodi on voimassa 17.4.2020 saakka.

VARAA SEURAAVA MATKA >>