Tarjoiluohjeet Henan-Oslo-Limassol

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Henan-Oslo-Limassol

Ateria 1 – Henan: Hapanimelää possua, kasviksia ja basmatiriisiä (Po, SP, Su)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös liedellä keskilämmöllä erillisissä paistinpannuissa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 2 – Oslo: Tilli-smetana uunilohta, paahdettua varhaisperunaa ja vihreää parsaa (K, M, L, S)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös keskilämmöllä uunissa sopivassa astiassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 3 – Limassol: Pitkään haudutettu kyproslainen kasvispata, yrttibulguria ja grillattua halloumia (G, V, M, L)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

VARAA SEURAAVA MATKA >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *