Tarjoiluohjeet Ho Chi Minh-Casablanca-Chianti

Ho Chi Minh: Mereneläviä ja mini maissia punaisessa kookos curryssa – Quinoa salaattia

Lämmitysohjeet

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa keskilämmöllä sopivassa astiassa. Salaatin voit nauttia kylmänä, huoneenlämpöisenä tai lämmittää. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Casablanca  Marokkolaista päärynän ja viikunoiden kanssa haudutettua ankan koipea ja couscousia 

Lämmitysohjeet Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä– tässä tapauksessa suosittelen että lämmität lihapadan ja couscousin erillisillä pannuilla ja lisää pannuun tai uunivuokaan tilkan vettä jotta annos ei kuivu. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä. 

Chianti: Metsäsieni risotto – Sesongin sienillä ja Parmesan juustolla rikastettua risottoa (Sisältää: M, KM, Su, V)

Lämmitysohje Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *